Op werkdagen besteld voor 17.00 uur de binnen 2 werkdagen in huis. Verzendkosten zijn 5.60 euro via DPD is je bestelling meer als 100.- euro zijn de verzendkosten gratis.

Retouneren

Is het product dat je hebt besteld toch niet helemaal naar wens? Dat kan natuurlijk gebeuren. Bij Saloke heb je altijd de mogelijkheid je bestelling terug te sturen binnen 14 dagen na ontvangst. De kosten van deze retour zijn eigen rekening en afhankelijk van uw vervoerder. Onderstaand vind je de retourinstructies:

 

Stap 1

Neem contact op met Saloke en wij zullen dan zo snel mogelijk reageren.

 

Stap 2

Indien we je retour aanvraag hebben bevestigd volg je onderstaande vervolgstappen: Doe de artikelen in de verzendverpakking. Zorg dat de originele kaartjes van de producten niet zijn verwijderd.

 

Stap 3

Noteer onderstaand retouradres op je retourzending.

Saloke-Dameskleding

Anna van Burenstraat 31

4116 EM, Buren

 

Stap 4

Breng je retour naar het dichtstbijzijnde postkantoor. Zorg dat je de track & trace code van retour goed bewaard, totdat deze is verwerkt!

Het verschuldigd bedrag van je retourzending wordt door ons teruggestort op de bankrekening die gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling. Dit duurt vanaf het moment van ontvangst van het retour maximaal 14 werkdagen.

Retoursvoorwaarden

  • Retourneren kan allen binnen de gestelde retourstermijn van 14 dagen.
  • De retourskosten die worden gemaakt zijn voor eigen rekening.
  • Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retourenring voor eigen rekening!
  • Stuur de artikelen die je wenst te retourneren in één zending terug om ervoor te zorgen dat de retourzending spoedig kan worden verwerkt.
  • Wij nemen retourzendingen alleen in behandeling als deze in originele staat inclusief labels worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd.